Välkommen till Fälgrep

Vi erbjuder vattenpolering, fälgfräsning och riktning samt lackering i vår toppmoderna lackbox. Vi har många år i främst lackeringsbranschen.

Vattenpolering

Våtblästring/polering är en ytbehandlingsteknik som är mycket skonsam mot materialet och lämpar sig väl till en mängd olika underlag där det krävs en finare förbehandling. Det lämpar sig därmed ypperligt till rengöring, avgradering, avlägsna föroreningar, rost och korrosion etc.

Kombinationen vatten med blästermedel ger en skonsam rengöring och förberedning för t.ex lack. Fördelarna är många och fantasin sätter egentligen gränsen till användningsbruket. Se exempel och före/efterbilder längre ner på sidan.

Vattenbläster Vixen 1215

Vw Motorblock

Diverse crossdelar

Fälgriktning och Fräsning

Vår fälgfräs är av CNC-typ och avsedd för ”diamond cut”-fälgar. I vissa fall går det dock att fräsa vanliga fälgar. Fälgriktningmaskinen tar sig an de flesta fälgar så länge ekrarna är raka, stål som alu.

Fälgfräsen och rikten

Vi kan rikta allt från 10″ till 24-25″-fälgar. Detsamma gäller fräsning. Vi ändrar inte bultcirkel, centrumhål eller breddar.

AMG-Fälg får sig en helrenovering

Lackering

Vi arbetar uteslutande med våtlackering. Lackboxen är 7 x 4 m och tar utan problem en större bil om så önskas.

Priser

För vattenpoleringen måste allt vara rengjort från oljor/fett. Ytor som av olika anledningar ej tål väta eller ej ska blästras måste vara maskerade/pluggat etc. Samma som för vattenpolering gäller för fräsning och riktning av fälgar. Däck skall vara avmonterade och som nämnt, rengjorda från olja/fett. Fälgarna avser styckpris.

Vattenpolering 900kr/tim, minsta debitering är dock 390kr.


Prislista för Diamond cut fälgar.